Ne vedem in Mamou, Joi 21 de la 21:00

12:52 Posted In , , Edit This 1 Comment »
Lume, lume !

Re-incantam urechile cu muzica (de-a noastra) live, Joi 21 aprilie, de pe la orele 21:00. Cum v-am obisnuit cu piese de zile mari, va dam si de data asta onoarea sa dati din cap, bateti din picioare, si (de ce nu) ridicat si sarit pe cateva noutati.

Veti avea placerea de a-l vedea si auzi pe noul muschetar la clape albe (si din cand negre), in persoana domnului Stefan, care aduce sarea si piperul in sound-ul care ne caracterizeaza.

Nu zic ca avem si un invitat de mare seama, ca e surpriza !!
Asadar, sunati-va prietenii si veniti cu totii la o cantare faina, ca un warm-up inaintea vacantei de Paste. Bere ieftina, intrare studenteasca, si distractie din partea casei cat cuprinde.

Ia, chiar... delectati-va cu afisul pana joi... si daca nu ne-am imprietenit pe facebook pana acum, cereti prietenie catre "trupaverde". S-o gasi cineva sa va dea accept :)

Hai, pe joi !

1 comments:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.