Trupaverde sarbatoreste un anisor pe 10 iunie in Big Mamou

01:24 Edit This 2 Comments »
Multi ani traiasca, multi ani traiasca... (foarte catchy cantecelul asta)

Acum un an aveam primul nostru concert in Big Mamou... am stat si ne-am gandit ca nu puteam trece peste o sarbatoare ca asta (nu mai zic de luat din mot) decat printr-o (in)cantare faina, si sampanie pentru copii.


Drept urmare, avem marea placere de a va invita la petrecerea de ziua noastra, Joi, 10 iunie, in Big Mamou (Splaiul independentei nr. 2B) adica, in acelasi loc de unde am plecat anul trecut. Distractia incepe in jurul orei 21:30, cand va vom incanta urechile cu ceva muzica buna si distractie ca la un concert aniversar.

Veniti asadar sa ciocniti o bere cu Jenica, Comanel, Fram, Sorin si Mircea, cantam un "La multi ani" si plecam acasa, mai bogati spiritual si mai intelepti cu un an.

2 comments:

me and myself spunea...

La muulti aaani! La multi ani, dragilor! De data asta, nu cred ca voi mai ajunge, da' las negresa cu smantana si cafea (Cine stie...cunoaste despre ce scriu eu aici)pentru alta ocazie...desi poate ca in lipsa de tort ma gandesc ca ar fi mers si o negresa cu smantana - macar pentru cafeaua de dimineata.N'est-pas?
Sper sa mai aveti concerte in joia dinaintea ultimului weekend din luna. Oricare-ar fi ea.

Trupaverde spunea...

Multumim mult de urari !