Trupaverde did Rm. Valcea & Brasov

04:37 Posted In , , , Edit This 8 Comments »
Salutare prieteni,


Scurt pe doi, acesta a fost primul "mini-turneu" al nostru, care ne-a daruit momente dragute si binenteles, surprize neasteptate. Vineri am avut parte de o seara excelenta in Morrison in Rm. Valcea, alaturi de balante (apropos, la multi ani inca o data), iar duminica am spart capetele oamenilor ce au ajuns in Groove Garden in Brasov. ( \m/ )

Este inutil sa adaugam multumirile nominal, lista este mult prea lunga...asa ca vom ridica palaria in fata tuturor oamenilor minunati ce au facut aceste lucruri posibile, si evident ne-au facut sa ne simtim ca acasa in acest weekend.



Pentru cei ce, din pacate au lipsit, nu pot decat sa va invit cu mare placere data viitoare cand ne vom intalni. Sunt sigur ca ne vom simti extraordinar impreuna.





S-auzim numai de bine !

Si un mic bonus :)











8 comments:

Carmen Maria spunea...

Salutare verzisorilor,
a fost grozava seara de duminica (si cea de sambata) \m/ - multumiri din partea brasovenilor si va anuntam ca deja ne e dor de voi!!!

Fram spunea...

apoi POATE mai venim...:-P

Anonim spunea...

am si eu o intrebare sunt galatean jenica a cantat la noi la o serata din Open.
Cand apare albumul? Cred ca e singurul album pentru care chiar as da bani?

Trupaverde spunea...

Draga Matei,

"Albumul", respectiv o scurta compilatie de aproximativ 10-12 piese este "pe vine" cum s-ar zice. Timpul e limitat si din pacate sunt prioritati pe care trebuie sa le urmam.
Pe moment suntem in negocieri amicale cu 3 sau 4 locatii in care am putea sustine un concert in Galati. Speram la o sincronizare buna, astfel incat sa apara la intrare si un CD care sa contina macar o parte din cele spuse mai sus.

Oricum, urmareste site-ul si vei afla cand si cum (si binenteles unde, si cat :) )


Toate cele bune !

Anonim spunea...

Verzilor, in primul rand felicitari pentru prestatia de la Brasov ( nu stiu cum a fost la Rm Valcea). Dar, dragii mei poate atunci cand veti mai avea cantari veti posta ceva pe acest blog, veti avea mai mult de UN afis in tot orasul in care se desfasoara cantarea... si ( chiar daca nu a tinut de voi...) veti fi mai punctuali.

Trupaverde spunea...

@ Papillonoir:

Salut, si multumim de feed-back, insa permite-ne un comentariu, legat de "(chiar daca nu a tinut de voi..)"

Scurta intarziere din Brasov a aparut datorita unor mici probleme de punctualitate a personalului responsabil cu sonorizarea in "Groove garden".

Lucrurile de genul asta se intampla foarte des, noi ne-am lovit pentru prima data de asa ceva, si vorba lui Tudor, sunetistul nostru, "nu o sa fie nici ultima...".

Am preferat sa prelungim putin momentul de inceput, tocmai pentru a va oferi un show profesionist, in conditii excelente.

Ne cerem scuze pentru momentele neplacute, si promitem ca vom face tot ce e omeneste posibil pentru evitarea lor pe viitor.

Numai bine,
Echipa Trupaverde

exquisite spunea...

la rm. valcea au fost extraordinari, ii mai asteptam cat mai repede cu putinta, iar cand vor scoate album il voi cumpara desigur!

Geronimo spunea...

Ma invarteam prin zona si mi-am gasit foto-urile pe blogu-ul vostru de la petrecerea de la Rm. Valcea in M. Reusita seara, superba muzica si....sper sa mai veniti ca prea rar se intampla!!

P.S.Cristina a avut meritul ei aici !!!

http://gerroni.blogspot.com/