Concert Trupaverde in Big Mamou

02:47 Posted In , Edit This 1 Comment »
Salutare prieteni,

Anuntam cu emotie concert Trupaverde, Miercuri, 15 Decembrie. O distractie inainte de sarbatori si inainte de vacanta, asa cum se cuvine.

Drept urmare, sunteti toti invitati, cu mic, cu mare, la cantare, s-ascultati si piese noi, din care una-i super-tare :)

Asa ca, ia-ti prietenii si vino-n primitorul Big Mamou, de pe Splaiul Independentei nr.2 B, la ora 21:30. Veniti de mai devreme, si sa fiti siguri ca aveti loc, sunati-o pe Georgiana (0744.520.149) sa va rezerve o masa. Poate avem timp sa ciocnim si o bere/vin fiert.




Intrarea este libera, distractia e garantata prin legea garantarii distractiei, votata prin ordonanta de urgenta :).

Pe aceasta cale am dori sa aducem multumiri celor de la Metropotam, 24-FUN si Muzicabuna.ro, care sprijina acest eveniment cu zambetul pe buze.

Pana la cantare, delectati-va cu afisul :)

Doamnelor si domnilor, in stanga mea, la chitara bass, ALEX COMARNICIANU !

05:43 Posted In Edit This 0 Comments »
Am incercat sa pastram secret, dar nu se prea mai poate. Avem onoarea si placerea de a vi-l prezenta pe omul care da de ceva vreme incoace groove-ul si balansul in Trupaverde.

Alex Comarnicianu. Noi ii spunem Alex, voi puteti sa-i ziceti cum vreti. Cert e ca omu' da bine, si suntem foarte multumiti de el. Odata cu notele joase pe care le da, a trezit si monstrul de energie care zacea in Comanel (nu ca ar fi fost molcom pana acum, dar sa-l vedeti cum topaie prin sala la repetitii :) )

Am onora urechile si cu ceva sample-uri, dar pastram surpriza pana la primul live, care va fi cat de curand (cam intr-o luna asa suntem si noi gata cu materialul nou, sound-ul, energia si ce-o mai fi din ingredientele care va conving sa veniti la noi la concerte.

Asa ca pana la prima intalnire cu Alex, si cu noi, have fun si ascultati muzica buna !

P.S. In Noiembrie venim in Galati, da ne auzim noi pana atunci :)



Echipa Trupaverde

BASS PLAYER WANTED

01:50 Edit This 1 Comment »
Salutari,

Avem un gol in suflet ce trebuie umplut... e partea de stomac in care frecventele de la 4 sau 5 corzi vibreaza.. 


Vorba lunga, saracia omului... Cautam un coleg care sa dea cu basul, si s-o faca bine... 
Daca te incanta ideea, da-ne de stire la 0768 563 782, coman.m.adrian@gmail.com, trupaverde2009@gmail.com sau comanel2k si discutam in detaliu.




Trupaverde sarbatoreste un anisor pe 10 iunie in Big Mamou

01:24 Edit This 2 Comments »
Multi ani traiasca, multi ani traiasca... (foarte catchy cantecelul asta)

Acum un an aveam primul nostru concert in Big Mamou... am stat si ne-am gandit ca nu puteam trece peste o sarbatoare ca asta (nu mai zic de luat din mot) decat printr-o (in)cantare faina, si sampanie pentru copii.


Drept urmare, avem marea placere de a va invita la petrecerea de ziua noastra, Joi, 10 iunie, in Big Mamou (Splaiul independentei nr. 2B) adica, in acelasi loc de unde am plecat anul trecut. Distractia incepe in jurul orei 21:30, cand va vom incanta urechile cu ceva muzica buna si distractie ca la un concert aniversar.

Veniti asadar sa ciocniti o bere cu Jenica, Comanel, Fram, Sorin si Mircea, cantam un "La multi ani" si plecam acasa, mai bogati spiritual si mai intelepti cu un an.

Joi 27, ne vedem in Iron \m/

00:35 Edit This 1 Comment »
Lume !

Joi, 27 mai, va invitam la o (in)cantare de zile mari in Iron City (Blanari nr.21), incepand cu 21:30. 

In afara de a promite cateva momente bune de muzica, asteptam cu nerabdare sa impartim un refren in minunata atmosfera a clubului Iron City (caruia ii multumim pentru gazduire).

Evenimentul va fi inregistrat audio&video tot pentru a voastra placere si a noastra promovare, asa ca daca invatati refrenul de mai jos, ar fi o onoare sa-l auzim cantat si de altcineva in afara de noi :). Face parte din "Drumul", ceea ce vrem noi sa numim primul "single" al trupei.

Confucius spunea ca un drum de 1000 de mile incepe cu un pas. Acesta este primul pas...

Refrenul e asa:
Drumul e lung,
Si e murdar
Si tu te-ntrebi cand voi veni,
Tu m-astepti
Dar tu nu stii,
Ca ploaia cade pe trotuar


Inclinam palaria in fata voastra,

Ne vedem Joi !!

Concert Trupaverde si Plusnoi in FIRE CLUB, pe 29.04

00:19 Edit This 0 Comments »
Lume, lume !

Cu mare placere avem onoarea sa va invitam la primul nostru concert de anul acesta. Evenimentul va fi gazduit Fire Club, Joi 29 Aprilie, incepand cu ora 21:00.

La acest eveniment avem deosebita placere si onoare sa impartim cei cativa metri patrati de scena cu baietii de la Plus noi, oameni deosebit de talentati si.. ce mai... intrati pe site-ul lor, sau cautati pe ici pe colo albumul "Cantece crude" ca sa intelegeti la ce ne referim.

Pretul unui bilet este de 7 RON si in aceasta oferta se incadreaza minute bune de muzica live. Pentru alte informatii si/sau rezervari, apelati cu incredere la 0723 268 845.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu unul (Comanel) abia astept !

Ne vedem acolo !

Breaking news !

05:06 Edit This 0 Comments »
De ce nu s-a mai auzit ceva de noi in ultima vreme? Timpul e principalul vinovat, nu ne-a lasat nici pe noi sa mai auzim de noi, plus ca-i criza si la vorbe si la sunete.
 
Asteptarea o sa merite, nu de alta, da’ cica exista filozofia preludiului…

Intre timp, am stat cu burta pe instrumente si-am adus ceva modificari in atitudine, in sound, in compozitie, ne-am inmultit... O ditamai  (re)inventarea, ce mai...
Pregatim o surpriza care va va destinde, asa ca inainte de ziua muncii (1 mai).

Detalii, cat de curand!

Stay tuned,
Echipa Trupaverde