Trupaverde si cele 13 pisici, Rockabilly event Live @Deane's pub in Brasov

03:40 Edit This 2 Comments »
Hey cool cats !


Trupaverde va invita la un eveniment in premiera, Sambata, 5 Decembrie in Deane's Pub in Brasov, unde vom avea onoarea de a canta rock&roll din anii '50, la primul spectacol fashion rockabilly din Romania, organizat de Rockabilly.ro si Darida.ro.


Va fi distractie mare, pentru ca veti avea ocazia sa vedeti un show complet cu aroma vintage, scufundat in lumea (deloc apusa) a anilor ‘50, cu dansuri jive, tatuaje temporare in stilul Sailor Jerry, si in lumea de basm a spectacolului fashion cu povesti despre marinari si iubite ce ii asteapta sa se intoarca acasa.

Unde mai pui ca nu veti putea sta pe scaune, mai ales cand veti auzi live hiturile perioadei, sau altfel spus: "Trupaverde cum nu s-a mai vazut pana acum" !







Asadar, fa-ti freza si vino sa vezi cum e sa fii "Daddy-o si Cool cat", sambata, 5 Decembrie in Deane's !


See you later, Alligator !





Trupaverde in Iron City, Joi 5.11 la 21:30

03:46 Posted In , , , Edit This 0 Comments »
Salutare tuturor !

Anuntam cu mare placere si onoare urmatorul nostru concert. Acesta va avea loc in Iron City, pe strada Blanari numarul 21, la ora 21:30 (cand limba mica arata 9 si limba mare arata 6, sau 9 impartit la 30 pentru cei cu digital).

Pretul unui bilet este 7 RON, dar dupa ce aveti biletul in mana, mergeti la bar unde primiti (din partea casei, evident) un "shot frate!", asta ca sa sune muzica mai bine :)



Cum vorba lunga e saracia omului, va asteptam asadar sa veniti cu mic cu mare, la o bere si-o cantare !

Salutare !

P.S. Chemati un prieten, si imbracati-va in verde !



P.S. Afisul a fost modificat, evenimentul nu :)

Ne vedem Joi (vreau sa viiii jooooi ... )

Trupaverde did Rm. Valcea & Brasov

04:37 Posted In , , , Edit This 8 Comments »
Salutare prieteni,


Scurt pe doi, acesta a fost primul "mini-turneu" al nostru, care ne-a daruit momente dragute si binenteles, surprize neasteptate. Vineri am avut parte de o seara excelenta in Morrison in Rm. Valcea, alaturi de balante (apropos, la multi ani inca o data), iar duminica am spart capetele oamenilor ce au ajuns in Groove Garden in Brasov. ( \m/ )

Este inutil sa adaugam multumirile nominal, lista este mult prea lunga...asa ca vom ridica palaria in fata tuturor oamenilor minunati ce au facut aceste lucruri posibile, si evident ne-au facut sa ne simtim ca acasa in acest weekend.



Pentru cei ce, din pacate au lipsit, nu pot decat sa va invit cu mare placere data viitoare cand ne vom intalni. Sunt sigur ca ne vom simti extraordinar impreuna.





S-auzim numai de bine !

Si un mic bonus :)











Trupaverde intra in studio

00:29 Posted In , , Edit This 2 Comments »
Salut prieteni,

Va anuntam cu bucurie ca incepand de azi, subsemnatii incep productia unui material discografic de 12 piese, imprimat pe suport media, in curand disponibil intr-un loc mereu aproape de voi.

Cu alte cuvinte, intram in studio, ne-am gandit noi asa, la vreo 12 piese pe care am dori sa le scriem pe ceva care sa ramana, daca nu in istorie, macar la noi si la voi in biblioteca de CD-uri. Materialul va fi "self-produced", in colaborare cu un inginer de sunet genial, iar data de lansare va fi comunicata ulterior, in functie de cum evolueaza lucrurile.

Revenim cu mai multe detalii, poze si poate, short-preview-uri pe parcursul operatiunilor.

Toate cele bune !

Trupaverde canta jazz la prima vedere pentru Luana

01:56 Posted In , , , Edit This 5 Comments »
Salut prieteni,

Sambata seara (22.08.2009) in jurul orei 21:00 in Big Mamou, 75% din Trupaverde, anume Comanel, Sorin si Fram au onoarea sa va invite la o seara speciala de jazz si blues la prima vedere. Intrarea va fi libera, cauza va fi nobila.

Dedicam aceasta iesire Luanei.
Luana... are un an si jumătate şi încă nu aflat că există poveşti. Şi nici muzică. De fapt nu a aflat nici cum este glasul mamei. Pentru că Luana nu aude.
S-a născut cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă.
Ca să audă, Luana are nevoie de un implant Cohlear. Din suma necesară, de 25.000 de euro, Luana a strâns 11.800.
Pentru a o ajuta pe Luana Marina Popa să audă, Mina Promotional a deschis campania „Citeşte o poveste”. Luana este din Galaţi.

Dacă vreţi să ajutaţi, o puteti face la fata locului sau:

Unicredit Ţiriac
RON: RO 13 BACX 0000 0003 3717 8000
EURO: RO 83 BACX 0000 0003 3717 8001
Titular: Popa Florin
Alpha Bank
RON: RO 81 BUCU 6510 2076 2511 RO01
EURO: RO 38 BUCU 6510 2076 2511 EU01
Titular: Popa Florin

Telefon: 0746 582 302, Alice Popa
Pe site-ul Luanei sunt documentele medicale şi un Cont PayPal:

http://www.citesteopoveste.com

Singuratic reggae mix

23:19 Edit This 2 Comments »
Stiam eu ca uitam un lucru... newest addition la capitolul filmulete si clipuri live... Curatam o portocala.. si stiti voi...

Oricum, pana la pufulete, sper sa va bucurati de viziunea noastra asupra celebrei (deja) piese "Singuratic".

P.S. Da, e o palarie :)



Concert Trupaverde, Sambata 11 Iulie, Big Mamou

15:37 Posted In , , Edit This 1 Comment »

Dragi prieteni,

Se confirma, Sambata, 11 Iulie, la ora 21:00 in Big Mamou (Splaiul independentei, nr 2 B, vis-a-vis de Tribunal) va vom incanta auzul cu un recital Trupaverde. Vestea buna este ca ne folosim de acest prilej pentru a lansa o noua piesa, in prima auditie... insa pastram surpriza la rece pana cand ne vom intalni.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sarbatori impreuna muzica live. Pentru informatii, rezervari si etcetere, sunati la 0724 671 108 sau 0744 520 149 (Georgiana).

Multumim si va asteptam la muzica buna si bere rece.

P.S. : Imbracati-va in verde :)

Fram va zambi din ce in ce mai mult

18:41 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »

Inainte sa ma bucur ca nu stam degeaba in sala de repetitie si de la concert la concert se vad cateva schimbari in modul in care abordam muzica (fie a noastra, fie pe a altora), nu am cum sa ma gandesc totusi la gustul putin amar ce ne-a ramas dupa recitalul din Iron City. Nu spun ca nu ne-am simtit bine, dimpotriva, insa micile stangacii au lasat totusi impresia de "se putea si mai bine".

Nu ne putem ridica la rangul de perfectionisti.. inca... dar incercam sa aducem in fata voastra cam ce ascultam noi in sala de repetitii, iar daca sala ar fi fost mai mare, am fi facut o invitatie grandioasa, sa vedeti si voi despre ce vorbim.

Oricum, ne-am simtit foarte bine in Iron, si cu ceva mandrie in suflet, anuntam, in avanpremiera un concert in data de Sambata 11 iulie 2009, in celebrul si placutul "Big Mamou". De detaliile exacte se va ocupa Comanel, in cel mai scurt timp posibil.

Multumim pentru timpul acordat.

Trupaverde live in Big Mamou

10:12 Posted In , , Edit This 0 Comments »
Iote ca avem si prima filmare de la concertul din Big Mamou. Incepe sa fie distractiv, incepe sa sune a trupa, exceptand micile probleme de sincronizare (care sper eu sa nu fi fost flagrante...). Multumim foarte mult celor care au venit si s-au simtit bine, inseamna foarte mult pentru noi sa avem sustinerea unor oameni pe care nu i-am vazut pana acum niciodata, la fel cum inseamna enorm de mult sa-i vedem si pe cei "nelipsiti" de la concertele noastre.

In concluzie, sper la mai multe... concerte, intalniri, distractii... momentan lucram la cateva surprize, nu ca nu ar fi destule, dar incercam sa facem cateva lucruri asa cum trebuie, fara sa ne grabim. Orice sugestii si comentarii sunt binevenite.

Ah, si sa nu uit... ziceti de trupaverde.blogspot.com mai departe si la altul'... Multumim anticipat.. Vizionare placuta :)

S-a creat blogul, urmeaza postari

06:43 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »
Hello, si bun venit la blogul trupaverde. Aici se vor posta date si poze ale viitoarelor concerte, serate si alte lucruri interesante la care noi participam.

Cu stima