Trupaverde in Iron City, Joi 5.11 la 21:30

03:46 Posted In , , , Edit This 0 Comments »
Salutare tuturor !

Anuntam cu mare placere si onoare urmatorul nostru concert. Acesta va avea loc in Iron City, pe strada Blanari numarul 21, la ora 21:30 (cand limba mica arata 9 si limba mare arata 6, sau 9 impartit la 30 pentru cei cu digital).

Pretul unui bilet este 7 RON, dar dupa ce aveti biletul in mana, mergeti la bar unde primiti (din partea casei, evident) un "shot frate!", asta ca sa sune muzica mai bine :)



Cum vorba lunga e saracia omului, va asteptam asadar sa veniti cu mic cu mare, la o bere si-o cantare !

Salutare !

P.S. Chemati un prieten, si imbracati-va in verde !



P.S. Afisul a fost modificat, evenimentul nu :)

Ne vedem Joi (vreau sa viiii jooooi ... )

Trupaverde did Rm. Valcea & Brasov

04:37 Posted In , , , Edit This 8 Comments »
Salutare prieteni,


Scurt pe doi, acesta a fost primul "mini-turneu" al nostru, care ne-a daruit momente dragute si binenteles, surprize neasteptate. Vineri am avut parte de o seara excelenta in Morrison in Rm. Valcea, alaturi de balante (apropos, la multi ani inca o data), iar duminica am spart capetele oamenilor ce au ajuns in Groove Garden in Brasov. ( \m/ )

Este inutil sa adaugam multumirile nominal, lista este mult prea lunga...asa ca vom ridica palaria in fata tuturor oamenilor minunati ce au facut aceste lucruri posibile, si evident ne-au facut sa ne simtim ca acasa in acest weekend.



Pentru cei ce, din pacate au lipsit, nu pot decat sa va invit cu mare placere data viitoare cand ne vom intalni. Sunt sigur ca ne vom simti extraordinar impreuna.





S-auzim numai de bine !

Si un mic bonus :)