Fram va zambi din ce in ce mai mult

18:41 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »

Inainte sa ma bucur ca nu stam degeaba in sala de repetitie si de la concert la concert se vad cateva schimbari in modul in care abordam muzica (fie a noastra, fie pe a altora), nu am cum sa ma gandesc totusi la gustul putin amar ce ne-a ramas dupa recitalul din Iron City. Nu spun ca nu ne-am simtit bine, dimpotriva, insa micile stangacii au lasat totusi impresia de "se putea si mai bine".

Nu ne putem ridica la rangul de perfectionisti.. inca... dar incercam sa aducem in fata voastra cam ce ascultam noi in sala de repetitii, iar daca sala ar fi fost mai mare, am fi facut o invitatie grandioasa, sa vedeti si voi despre ce vorbim.

Oricum, ne-am simtit foarte bine in Iron, si cu ceva mandrie in suflet, anuntam, in avanpremiera un concert in data de Sambata 11 iulie 2009, in celebrul si placutul "Big Mamou". De detaliile exacte se va ocupa Comanel, in cel mai scurt timp posibil.

Multumim pentru timpul acordat.

Trupaverde live in Big Mamou

10:12 Posted In , , Edit This 0 Comments »
Iote ca avem si prima filmare de la concertul din Big Mamou. Incepe sa fie distractiv, incepe sa sune a trupa, exceptand micile probleme de sincronizare (care sper eu sa nu fi fost flagrante...). Multumim foarte mult celor care au venit si s-au simtit bine, inseamna foarte mult pentru noi sa avem sustinerea unor oameni pe care nu i-am vazut pana acum niciodata, la fel cum inseamna enorm de mult sa-i vedem si pe cei "nelipsiti" de la concertele noastre.

In concluzie, sper la mai multe... concerte, intalniri, distractii... momentan lucram la cateva surprize, nu ca nu ar fi destule, dar incercam sa facem cateva lucruri asa cum trebuie, fara sa ne grabim. Orice sugestii si comentarii sunt binevenite.

Ah, si sa nu uit... ziceti de trupaverde.blogspot.com mai departe si la altul'... Multumim anticipat.. Vizionare placuta :)

S-a creat blogul, urmeaza postari

06:43 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »
Hello, si bun venit la blogul trupaverde. Aici se vor posta date si poze ale viitoarelor concerte, serate si alte lucruri interesante la care noi participam.

Cu stima